Telefón

+421 903 412 792

Email

sloveco@sloveco.sk

Otváracie hodiny

Pondelok - Piatok: 8:00 - 16:00

Lokálna rekuperácia HRU WALL / RC / WI

hru-wall-wi

HRU-WALL

Podomietkový ovládač pre HRU-WALL

HRU-WALL je jednopriestorová decentralizovaná rekuperačná jednotka pre skrytú inštaláciu. Jednotka sa dodáva s keramickým výmenníkom tepla, ktorý sa môže pochváliť maximálnym pomerom spätného získavania tepla 90% (menovitý pomer spätného získavania tepla je η = 74,3% podľa EN 13141-8: 2011). Energeticky efektívny ventilátor EC mení každých 70 sekúnd smer chodu tak, aby striedal prívod a výfuk vzduchu. Vďaka nízkej spotrebe energie a extrémne nízkej prevádzkovej hlučnosti je táto jednotka s rekuperáciou tepla odporúčaným riešením pre nepretržitú prevádzku. Rekuperačná jednotka má na výber tri stupne rýchlosti, v závislosti od veľkosti plochy a vnútorných požiadaviek. HRU-WALL-100-25 poskytuje dostatočnú hladinu výmeny vzduchu v oblastiach až do 19m2. HRU-WALL-150-60 poskytuje dostatočnú hladinu výmeny vzduchu v oblastiach až do 45 m2. Zariadenia odporúčame inštalovať vo dvojiciach.

 

HRU-WALL-RC

HRU WALL – RC je obojsmerná rekuperačná jednotka, často označovaná ako decentralizovaná alebo push-pull, s regeneratívnym keramickým výmenníkom tepla. Je určená na inštaláciu v jednej miestnosti, zvyčajne sa inštaluje v synchronizovaných pároch. Materiál výmenníka tepla spolu so svojou jedinečnou voštinovou štruktúrou poskytuje maximálny pomer tepelnej účinnosti 82% (74% podľa referenčného bodu merania smernice EÚ 1254/2014). Princíp činnosti je analogický s HRU-WALL – jednotka pracuje v režime striedavého prietoku, prepína smery prúdenia vzduchu každých 40 – 120 sekúnd (push-pull) a je vybavená energeticky efektívnym ventilátorom EC (maximálna spotreba energie je iba 6 W). Plášť jednotky je vyrobený z plastu ABS. Súčasťou sady je diaľkový ovládač s LCD displejom. Odporúčame inštalovať zariadenia v pároch.

Verzia RC má množstvo výhod:

  • Diaľkové ovládanie s LCD
  • 5 rýchlostí: 20-30-40-50-60 m3/h
  • Dvojitý filter (na vnútornej aj vonkajšej strane)
  • Viacfarebnú LED pre indikovanie stavu prevádzky
  • Automaticky upravuje dĺžku cyklu v režime KOMFORT
  • Vizuálny indikátor zaneseného filtra
  • Funkcia BOOST na maximálny výkon po určitú dobu
  • Integrovaný snímač vlhkosti – inteligentná regulácia vlhkosti, zvýši rýchlosť, ak nameria nárast relatívnej vlhkosti
  • chrana proti zamrznutiu
  • Funkcia pasívneho chladenia.

HRU-WALL-WI – !!!NOVINKA!!!

Lokálna rekuperácia HRU-WALL-WI v sebe spája všetky funkcie HRU-WALL-RC (okrem diaľkového ovládania) a navyše pridáva
Wi-Fi modul na komunikáciu cez internet. Rekuperácia sa ovláda prostredníctvom mobilnej aplikácie pre Android a iOS. Jednotky sa v aplikácii jednoducho začlenia do skupín, pričom rekuperácie v skupine sú automaticky zosynchronizované a medzi jednotkami netreba „tahať“ komunikačný kábel.

Odporúčame: